Amazon Quiz Answers Daily – Today’s Answer of 19th March 2020 to Win Free Mivi DuoPods

Amazon Quiz Answers Daily – Today’s Answer of Amazon Quiz

 


Hello guys I am here with today's Daily 8 to 12 Amazon Quiz Answers or we can say Today’s Answers Of Amazon 28th November Quiz , Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answer. Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers and We can Win Free Products and Amazon Pay Balance Daily From this Amazon Quiz.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On your Luck and If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance and Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Time Daily 8-12

Today’s Quiz – Amazon 19th March Quiz Time

Today’s Prize – Free Mivi DuoPods

Time – 8 Am to 12 PM

How To Play Amazon Quiz Daily ?

1. This Is Amazon App Only Contest so You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account or sign up with your account.

3. Scroll Down Below On Home screen and You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner.

4. Click On The Banner and Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All these Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So Take Participate In Daily Amazon Quiz Time Quizzes.

8. To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions and Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds






Amazon Quiz Answers – 19th March

Question 1 – The DuoPods M40 are the latest edition of wireless headsets, launched recently by Mivi.

Answer is – TRUE
 

Question 2 – Which famous Youtuber is the Brand Ambassador for Mivi DuoPods M40?

Answer is – Bhuvan Bam


 Question 3 – Does the Mivi Duopods M40 support Bluetooth 5.0?

Answer is – YES
 


Question 4 – Which of the following is NOT a feature of the Mivi Duopods M40?

Answer is – Can bake pizzas
 


Question 5 – Mivi Duopods M40 comes in which of these colors?

Answer is – Black

Amazon Quiz Answers – 08th January

Question 1 :- The LG G8x is a dual screen phone, and the latest offering by LG. It comes only in one color – _____________. Fill in the blanks.

Ans-  Aurora Black


Question 2 :-  The LG G8x has ____ MP rear camera. Fill in the Blanks?

Ans-  32 MP


Question 3 :-  What is the Battery capacity of the LG G8x?

Ans-   4000 mAH


Question 4 :- Which of these products are NOT offered by LG?

Anns-   Clothes


Question 5 :- Which of these is a feature of the LG G8x?

Ans-  All of The Above


Amazon Quiz Answers – 02 December

Question 1 : Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer is : Thanks Giving

Question 2 : ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer is : Simon Taufel

Question 3 : National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer is : Dr. Vaghese Kurien

Question 4 : Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer is : Shohaib Akhtar
Question 5 : Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer is : Heels


Amazon Quiz Answers – 28 November



1) Recently, who became the first Indian bowler to take an international wicket with a pink ball?



Answer – Ishant Sharma



2) Chris Hughes, born on 26th November 1983 co-founded which technology giant along with 4 other Harvard students?



Answer –  Facebook



3) A depiction of the Ellora Caves can be found on the reverse side of which bank note in India?



Answer –  ₹20



4) ‘Fridays for future’ is an international movement of school students started by which activist?

Answer –  Greta Thunberg

5) As per the title of a popular book and movie, who among these is ‘The Man who Knew Infinity’?

Answer –  Srinivasan Ramanujan



Amazon Quiz Answers – 18 September


Question 1 – ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?

Answers is – Masoom 


Question 2 – Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?

Answers is –  Stephen Hawking 


Question 3 – Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?

Answers is – Larry Page & Sergery Bin 


Question 4 – Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?

Answers is – Hydrocloric Acid


 Question 5 – What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?

Answers is – Anagram



More About Quiz:

  • This Contest will commence on 19th March from 08:00:01 a.m. (IST) to 19th March 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize Of Honor Band 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

1 comment:

  1. This is really nice post, I love this content also visit Uber Eats Current Offers. Thanks for sharing.

    ReplyDelete

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.